David Guetta Legendz feat. David Guetta

David Guetta Legendz feat. David Guetta

Na een eerste passage in Hasselt vorig jaar kiest de Franse wereldster David Guetta opnieuw voor de Ethias Arena in Hasselt als locatie voor zijn jaarlijkse optreden op Belgische bodem. Voor zowel David Guetta als de Luikse organisator Legendz is het al de 12de editie van het event “Legendz feat. David Guetta”. In al die jaren wist de dj zijn status als één van de populairste en beste dj’s ter wereld verder uit te bouwen. Aan afbouwen daarentegen denkt hij zeker niet, integendeel. 2017 belooft meer dan ooit zijn jaar te worden met heel wat nieuwe samenwerkingen en releases!

Met maar liefst 12.000 concertgangers bleek de keuze voor de Ethias Arena vorig jaar een schot in de roos. De zaal bleek de perfecte locatie om een productie onderdak te bieden met de omvang van de show waarmee David Guetta de wereld rondtoert. Ook dit jaar zal de dj in de Ethias Arena neerstrijken met een meer dan indrukwekkende show!

Belgische fans zagen David Guetta dit jaar alleen aan het werk tijdens Tomorrowland. 20 oktober in de Ethias Arena Hasselt is de tweede keer dat hij in 2017 in ons land zal optreden. Een niet te missen kans!

Bestel nu je tickets!