Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op vragen die betrekking hebben op opnames van programma's, advertenties, het gebruik van je gegevens, enz.

Naar boven

Hoeveel kost een ticket?

Afhankelijk van het programma of het evenement, wordt al dan niet een bepaald bedrag gevraagd. Dat bedrag vind je steeds terug op onze website en op het bestelformulier.

Naar boven

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Tickets kunnen uitsluitend online worden betaald met betaal- en kredietkaarten.

Naar boven

Zijn de tickets beveiligd tegen namaak?

Elk ticket bevat verschillende beveiligingselementen. Aan onze onthaalbalie wordt je ticket gescand en elektronisch op echtheid getest. Het namaken of kopiëren van tickets is niet mogelijk en bovendien verboden.

Naar boven

Is er een minimumleeftijd verbonden aan het bijwonen van opnames?

Afhankelijk van het programma of het evenement wordt er een minimumleeftijd bepaald. Leeftijdscriteria vind je steeds terug op het bestelformulier. Wanneer er geen minimumleeftijd werd vastgelegd, rekenen we op de kennis van de ouders om te beslissen of hun kinderen in aanmerking komen (m.b.t. de duur en de inhoud) om een opname bij te wonen of om aanwezig te zijn op een evenement. Omwille van audiotechnische redenen kunnen we geen baby’s in de studio toelaten tijdens een opname van een programma.